Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER TATTOOSCORE

HET VERHAAL ACHTER TATTOOSCORE

Toen wij, drie ondernemers, een aantal jaar geleden in de wereld van reviews stapten, vonden we het opvallend dat er nog geen beoordelingstool bestond in de tattoowereld. Dit terwijl de ervaring van de klant daar juist zo belangrijk is. Daarom zijn wij met Klantenvertellen, de grootste beoordelaar van Nederland, gaan samenwerken. Klantenvertellen werkte al met grote partijen zoals T-mobile en Coolblue en hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van reviews. Door onze kennis en netwerk binnen de tattooshops vormen we een goed partnership.

Uiteindelijk hebben we samen met Klantenvertellen een product op de markt gebracht wat exact is afgestemd op tattooshops. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Zo staat het mooi op uw site en worden er alleen relevante vragen gesteld in de beoordelingsenquête.

Inmiddels hebben veel tattooshops Tattooscore ontdekt en is het uitgegroeid tot een begrip binnen de Nederlandse tattoowereld. Wij hebben zowel kleine als grote tattooshops in ons klantenbestand. Logisch, want het online profiel en een betere online vindbaarheid zijn dingen die voor elke tattooshop belangrijk zijn, ongeacht de grootte.

Tattooscore is dus voor iedere tatoeëerder een waardevolle toevoeging. Aan ons is nu de taak om elke shop hiervan te overtuigen. Want ‘geen tijd hebben’ of ‘het past niet bij mijn praktijk’ zijn nou eenmaal geen valide redenen om niet aan Tattooscore te beginnen. Bestaande klanten vertellen ons dat Tattooscore veel meer oplevert dan dat het kost. Daarom is het nooit te laat om ermee te beginnen.

Het team van Tattooscore

Benieuwd hoe Tattooscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.tattooscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.tattooscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/tattooscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off